Voinko osallistua?

Kenelle:
KuntoKarkelot on matalan tason ja hyvän hengen kilipailu, joka soveltuu aloitteleville kilipailijoille, harrastajille ja niille salimyyrille, jotka halajaisi pääsevänsä välillä omalta boxiltaan ulkoilmaan samanhenkisen porukan sekaan. KuntoKarkelot soveltuu hyvin ensimmäiseksi kilpailuksi tai mukavaksi treeniviikonlopuksi. Osallistuaksesi tapahtumaan sinun EI tarvitse olla CrossFit-salin jäsen, vaan kaikki ovat tervetulleita kisaamaan.
 
Osallistumisrajoitukset:
Kisoista poissulkevia tekijöitä: Jos olet osallistunut ja päässyt kisaamaan kisoissa, joissa on karsinta (esim Karjalan Kovin, Helsinki Showdown, Unbroken, Winter War...) kannattaa jatkaa tähtäintä siellä. Mikäli olet ollut Sawotta finalisti, niin kannattaa pitää katse vakavemmissa kilpailuissa. Mikäli kuulut tähän porukkaan kannattaa laittaa valmentajapaita päälle ja houkutella salin muita jäseniä mukaan kilpailuun ja tulla heidän huoltajaksi paikalle. Huom, Linna Masters ei ole poissulkeva kilpailu.
 
Lajien vaatimukset:
Liikevaatimukset tulevat olemaan maltilliset. Lajit tulevat koostumaan helpoista yksinkertaisista jokaisella salilla tehtävistä liikkeistä. Näissä karkeloissa ei tulla näkemään seuraavia: muscle-up, chest to bar, double-under, HSPU, 42,1km juoksua tai edes puolikasta. Myöskään raskaita olympianostoja tai valakyykkyjä ei tule. Mikäli jaksat vetää pari leukaa vaikka ykkösinä, jaksat vetää rinnalle: miehet 50kg ja naiset 35kg ja olet joskus katsonut YouTubesta jumppa videoita, pärjäät ilman skaalauksiakin vallan mainioisti.
 
"Saako skaalata?"
Kyllä saa. Mikäli leuanveto ei onnistu ja varpaat tankoon on vielä haave, niin silloin voit skaalata lajin, ilmoittamalla siitä järjestäjille. Kaikkia lajeja ei pysty skaalaamaan, koska ei tarvitse.
Skaalaus esimerkkejä:
Leuanveto -> leuanveto (t-gearin / roguen) vihreällä kuminauhalla.
Varpaat tankoon -> polvien nosto