KuKa `18 oven takana

Kohta mennään.

Alle kolme viikkoa siihen kun ensimmäinen laji lyödään käyntiin 2018 vuoden Karkeloista. Uusi paikka ja samat vanhat kujeet uudella tvistillä.

Mikaelin Konserttitalo

Karkelot siirtyvät täksi vuodeksi pois Karkialammelta pari kilometriä lähemmäs keskustaa. Kisojen siirron takana oli lähinnä ajatus siitä ettei tämän vuotinen tapahtuma yksinkertaisesti mahdu vanhalle paikalle joten neliöitä ja fasiliteettejä tarvittiin lisää.

Mikaeli ja sen ympäristö on kesällä todella mahtava paikka pitää kilpailut, varsinkin jos keli hellii, mutta sitä ei vielä tässä kohtaa osaa ennakoida edes paatunein sammakko-ennustaja. Paikan fasiliteetit on kunnossa, vessat on mitoitettu yli tuhatpäiselle yleisölle, sekä pukuhuoneet kokonaiselle sinfoniaorkesterille. Mikaelista löytyy myös ravintola josta saa kisojen aikana asiaan kuuluvaa ruokaa ja erikoisuutena syödessä voi seurata lasiseinän takana meneillä olevia kisoja huippu paikoilta.

Itse kisastadion rakentuu rakennuksen viereen parkkipaikallle. Tilaa riittää joka suuntaan ja sitä tullaan lajeissa hyödyntämään.

Osoite: sointukatu 1

Entäs ne lajit?

Kaava pysyy samana. Lajit ovat suunniteltu siten että ne ovat kaikkien suoritettavissa, eikä aikarajaan päästäkseen nimen tarvitse olla Matthew tai Katrin.

5 hyvin erillaista lajia, jotka sisältävät salien treeneistä tuttua kaavaa, sitä samaa kavaa pienellä tvistillä ja jotain mitä ei osaa odottaa.

"Skaalattu sarja" jää historiaan. Edelleen saa "skaalata" mutta se ei tiputa kilpailijaa suoraan tuloslistan häntäpäähän, vaan kilpailussa tulos tulee muiden mukana. Kaikkea ei tietenkään saa skaalailla mielensä mukaan, mutta leuanvedot voi tehdä Very Black Storen vihreällä kuminauhalla, varpaat tankoon polvien nostoina ja jos joitain muuta tulee niin siitä infotaan erikseen. Toistoja helpommilla liikkeillä tosin joutuu tekemään enemmän. Niin paljon enemmän että vaikeamman liikkeen suorittamisella tulos on todennäköisesti parempi.

Paljastuksia? Kisaviikon alkupuolella on luvassa paljastuksia viikonlopun riennoista.

Aikataulua:

Perjantai:

10.00-12.30 Ilmoittautuminen

13.00-13.45 Kisojen avaus ja perjantai lajien briiffi

14.15- 16.00 Laji 1

16.15- 19.30 Laji 2

Lauantai

9.00-9.20 laji briiffi

9.45- 11.15 laji 3

11.00-12.30 lounas

12.30-12.45 laji briiffi

13.00-14.30 laji 4

15.00-18.00 laji 5

18.10 palkintojen jako

*Aikataulujen osalta pidämme oikeuden muutoksiin.

Kisapäivät eivät alkamaan aikasemmin, päivien päätökset saattavat venyä myöhempään.

Palkintoina:

Kaikkien kilpailijoiden kesken tulemme arpomaan läjän tuotepalkintoja. Pääpalkintona pitkä viikonloppu Rukalla.

Sarjojen podium sijoille on luvassa mitali kaulaan. TiimiMestaruus kannu lähtee eniten pisteitä keränneen salin matkaan.

 

Uikkarit mukaan?

Missään lajissa ei uimaan joudu, mutta kisapaikan läheisyydestä löytyy uimaranta jossa voi käydä pulahtamassa, sekä kisa-alueelle tulee yhteistyökumppanimme palju missä voi lillua ja seurata kisoja.

Parhaat Karkelot?

Tämän vuoden tapahtumaa on suunniteltu ja tehty pitkään, edellistä vuosista on opittu ja kaikkia elementtejä on pyritty viemään eteenpäin. Tapahtuma suunnitelmaa ja lajeja tarkastellessa ei voi kun olla sitä mieltä että huikea tapahtuma on kohta alkamassa. Vielä kun saadaan kisaajat ja kannustusjoukot paikalle, niin Karkelot voi alkaa.

- KuntoKarkeloiden YlinJohto

Ps. Kirjoitusvirheitä varmasti on, mutta elä välitä niistä.

Posted in Uncategorized.