Mistä on kyse?

TalviKarkelot on parikilpailu jossa suoritukset tehdään omalla kotisalilla. Lajit julkaistaan annettuna ajankohtana facebookissa kuntokarkeloiden sivuilla.

Aikataulu

Laji 1 13.-17.1.

Laji 1 julkasitaan 13.1.  klo 20.00, jonka jälkeen on suoritusaikaa 17.1. klo 19.00 asti.

Laji 2 17.-21.1.

Laji 2 julkaistaan 17.1. klo 20.00, jonka jälkeen on suoritusaikaa 21.1. klo 19.00 asti.

Laji 3 21.-25.1.

Laji 3 julkaistaan 21.1. klo 20.00, jonka jälkeen on suoritusaikaa 25.1. klo 18.00 asti.

Sarjat

Nais- ja miespareille seuraavat sarjat: Alle 18v, Avoin, Master 35-39, Master 40-49, sekä Master +50. Sekapari sarjassa ei ole ikäluokkia. Sarja määräytyy nuoremman kilpailijan mukaan, poislukien teinit. Esimerkkejä: Kilpailija A 25v ja kilpailija B 36v = sarja Avoin Kilpailija A 17v ja kilpailija B 19 = avoin sarja.

TalviKarkelot kisasivusto

Ilmoittautumiset, tulosten syöttö ja leaderboradit löytyy TalviKarkelot sovelluksesta. Sovellus toimii Reppi-tunnuksilla. (2020 kisasivut aukeaa myöhemmin)

Osallistumismaksu:

Ennen ensimmäisen lajin julkaisua osallistumismaksu on 15€ / henkilö. Ensimmäisen julkaisun jälkeen hinta on 20€ / henkilö. Osallistumismaksu suoritettaan ilmoittautumisen yhdeydessä.

Palkinnot

Sarjojen parhaille on luvassa yhteistyökumppaiden tuotepalkintoja. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken tullaan arpomaan erillaisia tuotepalkintoja sekä kisojen pääpankinto.

Pysy mukana!

KuntoKarkelot
kuntokarkelot

#kuntokarkelot

#talvikarkelot

Lajeista

Lajien vaativuustaso tulee olemaan karkeloista tuttua, eli suorituaksesi lajeista sinun ei tarvitse olla kovanluokan kilpailija. Suorituspainot ja liikkeiden tekninen vaatimustaso tulee olemaan maltillinen. Seuraavia liikkeitä ei karkeloissa tulla näkemään: Chest to bar, muscle-up, handstand push-up, handstand walk, double under, overhead squat.

Tuomarointi

Kaikki kisasuoritukset tulee tuomaroida. Tuomarin pitää olla luotettava ja tasapuolinen. Tuomariksi käy seuraavat: CrossFIt Level 1 koulutksen omaavat. CrossFit Judge Coursen suorittaneet. Salisi valmentaja. Salisi valmetajan nimeämä henkilö, kenet hän näkee luotettavaksi ja hyväksi tuomariksi.

Osallistumisrajoitteet

Osallistumisen rajoitteet: Nämä kilpailut ovat harrastajille ja kilpailuista kiinnostuneille. Joten jos olet päässyt seuraaviin kisoihin, Winter War, Karjalan Kovin, Unbroken, niin jätä nämä kisat väliin.

Yhteystiedot

toimisto@kuntokarkelot.fi