Mistä on kyse?

TalviKarkelot on parikilpailu jossa suoritukset tehdään omalla kotisalilla. Lajit julkaistaan annettuna ajankohtana facebookissa kuntokarkeloiden sivuilla.

Aikataulu

Laji 1 18.-21.1.

Laji 1 julkasitaan 18.1.  klo 20.00, jonka jälkeen on suoritusaikaa 21.1. klo 19.30 asti.

Laji 2 21.-24.1.

Laji 2 julkaistaan 21.1. klo 20.00, jonka jälkeen on suoritusaikaa 24.1. klo 19.30 asti.

Laji 3 24.-27.1.

Laji 3 julkaistaan 24.1. klo 20.00, jonka jälkeen on suoritusaikaa 27.1. klo 19.30 asti.

Sarjat

Naisille sekä miehille löytyy seuraavat sarjat: Alle 18v, Avoin, Master 35-39, Master 40-44, Master 45-49 sekä Master +50. Parissa voi olla kaksi eri ikäluokan kilpailijaa. Sarja määräytyy nuoremman kilpailijan mukaan, poislukien teinit. Esimerkkejä: Kilpailija A 25v ja kilpailija B 36v = sarja Avoin Kilpailija A 17v ja kilpailija B 19 = avoin sarja. Kilpailuissa ei ole tänä vuonna mukana sekapari (mies-nainen) sarjoja.

TalviKarkelot kisasivusto

Kisoihin lanseerataan uusi sivusto jonka kautta pääset ilmoittautumaan kisaan. Sivuston kautta syötettään myös tulokset ja sieltä näet myös tuloslistat realiajassa.

Osallistumismaksu:

Ennen ensimmäisen lajin julkaisua osallistumismaksu on 15€ / henkilö. Ensimmäisen julkaisun jälkeen hinta on 20€ / henkilö. Osallistumismaksu suoritettaan ilmoittautumisen yhdeydessä.

Palkinnot

Sarjojen parhaille on luvassa yhteistyökumppaiden tuotepalkintoja. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken tullaan arpomaan erillaisia tuotepalkintoja sekä kisojen pääpankinto.

Pysy mukana!

KuntoKarkelot
kuntokarkelot

#kuntokarkelot

#talvikarkelot

Lajeista

Lajien vaativuustaso tulee olemaan karkeloista tuttua, eli suorituaksesi lajeista sinun ei tarvitse olla kovanluokan kilpailija. Suorituspainot ja liikkeiden tekninen vaatimustaso tulee olemaan maltillinen. Seuraavia liikkeitä ei karkeloissa tulla näkemään: Chest to bar, muscle-up, handstand push-up, handstand walk, double under, overhead squat.

Tuomarointi

Kaikki kisasuoritukset tulee tuomaroida. Tuomarin pitää olla luotettava ja tasapuolinen. Tuomariksi käy seuraavat: CrossFIt Level 1 koulutksen omaavat. CrossFit Judge Coursen suorittaneet. Salisi valmentaja. Salisi valmetajan nimeämä henkilö, kenet hän näkee luotettavaksi ja hyväksi tuomariksi.

Osallistumisrajoitteet

Osallistumisen rajoitteet: Nämä kilpailut ovat harrastajille ja kilpailuista kiinnostuneille. Joten jos olet päässyt seuraaviin kisoihin, Winter War, Karjalan Kovin, Unbroken, niin jätä nämä kisat väliin.

Yhteystiedot

toimisto@kuntokarkelot.fi